Velkommen

Velkommen til vores første nyhedsmail fra Nordisk Netværk

Vi takker meget for den aktive deltagelse og samarbejde på konferencen sidste år på Schæffergården. Det var et par begivenhedsrige dage med lærerige foredrag, workshop, professionelle samtaler og reflektioner, og ikke mindst mulighed for at møde vores nordiske kollegaer i rehabilitering.

Nedenfor er der lagt link til vores hjemmeside samt andet indhold på siden.  
Der er lagt link til nyt informationsmateriale om COVID-19 til patienter med erhvervet hjerneskade. Materialet er udarbejdet af Rehabiliteringsmedicinska kliniken i Region Östergötland, Sverige. Der er også et oplysningsskema som kan udfyldes af patienter forud for deres indlæggelse af hensyn til deres særlige problemstillinger. Der er også en dansk version på vej, som også bliver lagt på siden.

Der bliver lagt mere på siden efterhånden som vi får udarbejdet nyt materiale. 

Med venlig hilsen
Nordisk Netværk

Oplæg
COVID-19
Forum

Oplæg

Oplæg fra Nordisk Netværks Konference på Schæffergården d. 31. oktober – 01. november 2019. Der kommer flere oplæg på siden.

Læs mere  >>

COVID-19

Informationsmateriale om COVID-19 ift. patienter med ervhervet hjerneskade.

Læs mere >>

Forum

Vi har oprettet et lukket forum til udveksling af oplysninger, hvor man skal melde sig til med en kode. Koden er oplyst i den tilsendte nyhedsmail. Du kan også få den oplyst ved at skrive til vores mail 

Læs mere >>

Abonnér på nyheder fra Nordisk Netværk

 

 

Copyright © All Rights Reserved Nordic Network NeuroRehab